info@sjalvforsvarmalmo.se

17.05.2015
KAPAP självförsvar seminarium in Malmö 11-12 juli

Jag är glad att kunna meddela att Brett Mackenzie KAPAP UK kommer att besöka oss i juli för att hålla en två dagars självförsvar seminarium.

Brett som är en del av KAPAP UK mentorskap team återvänder igen i år för att bidra till att utveckla KAPAP i Malmö. Speciellt bra för de nya självförsvar instruktörer som nyligen genomgått KAPAP steg 1 instruktör kurs för Avi Nardia i Barnsley Storbritannien.

Brett har drivit sin egen klubb i Storbritannien i flera år och kommer att ge oss ovärderlig kunskap och erfarenhet. Kursen kommer att hållas under två dagar och om du aldrig har deltagit i en KAPAP klass detta kommer att bli en bra introduktion. Seminariet kommer att omfatta alla aspekter av självförsvar inklusive: hand to hand combat, försvar mot kniv (hot & attack), skjutvapen och markträning färdigheter.

< BACK

Written by Websolve

Website:

Testimonial