info@sjalvforsvarmalmo.se

08.09.2015
Överlevnad och närstrids seminarium i Skottland

 Glasgow, Norra Lanarkshire, Skotland.

Instruktör var Alex Mair, ex Royal Marine, med 28 år inom det militära. Alex har även varit närstridsinstruktör för Royal Marines och vi fick ta del av hans unika kunskap och erfarenhet i bl.a. överlevnad och Royal Marines Commando närstridssystem. En fantastisk upplevelse och ett mycket händelserikt seminarium för Kapap Malmö. På plats har även varit instruktörer från Kapap Lanarkshire, Kapap Great Yarmouth and Norwich, Kapap Nottingham, m.fl.

Stort tack till Alex Mair för allt det vi har lärt oss och tack till övriga deltagare för deras engagemang.

På Kapap Malmö ser vi fram emot ett fortsatt samarbete med Alex Mair för att kunna fortsätta ta del av hans kunskaper och erfarenhet i hand to hand combat som är ett perfekt komplement till vår Kapap träning.

< BACK

Written by Websolve

Website:

Testimonial