info@sjalvforsvarmalmo.se

13.03.2016
KAPAP självförsvar seminarium – Avi Nardia grounder of modern Kapap – Krav Maga

Malmö,Sweden 160313

Avi Nardia besökte för första gången någonsin Malmö för att undervisa i självförsvar och systemet han är grundare till, KAPAP KRAV MAGA.
Seminariet har varit öppet för alla, nybörjare, fortsättare och avancerade.

Så här tycker några av deltagarna :

”Lärorikt, intensivt, gav mycket glädje och inspiration att träna hårdare inom KAPAP !”
Daniel.

” Bra blandning av övningar. Bra upplagt. Bra stämning. Avi är en fantastisk pedagog som fångar en med mycket humor samtidigt som han är extremt trovärdig med livserfarenheter som få.
En fantastisk helg med en fantastisk klubb.”
Stefan.

”First of all I want to thank Avi Nardia who took the time to visit us and teach us more about self defense. I had an incredible educational day that also inspired me more and more about self defense. But also how important it is for girls to be able to defend themselves. One should always be prepared. Once again thank you for the opportunity to learn from you!”
Nicole.

“Bra upplägg, kul med olika fokus olika dagar.
Mycket trevligt socialt runt om, kul med middag på kvällen samt de gemensamma luncherna (mycket bra initiativ)
Något mycket svåra tekniker för min del den andra dagen. Hade personligen bara gjort hälften fast lagt dubbelt så mycket tid på det. Men förstår att de flesta nog kan mer än mig om just detta
Hade önskat mig en riktig uppvärmning på söndagen, minns inte vad vi gjorde men minns att jag kände mig lite skraj för skaderisken, går ju så fort att ta 15 min å få igång genomblödningen lite ock så. Bättre första dagen då vi började med soft grappling, naturlig uppvärmning.
Bra att ha det två hela dagar som det var, skönt att komma in i det riktigt.
Grymt kul att få träffa ”de bästa”. Kul att du jobbar i den kalibern, känns som om du lägger ribban högt. Bra tycker jag.
Bra också att få testa lite mentala övningar, tror de flesta inte gjort detta så mycket tidigare. Mycket kul inslag till det mera förväntade innehållet.”
Marcus.

”Otrolig erfarenhet och upplevelse att få träffa Avi Nardia sensei. Det var länge sedan jag har sett en person så dedikerad och engagerad. Ser fram emot nästa gång”
Alexandra.

” KAPAP är ett självförsvarssystem väl anpassat för vår tid, med rötterna i Israel och med influenser från olika grenar inom självförsvar gör KAPAP till ett väldigt effektivt och komplett system. Det som skiljer KAPAP från många andra system är dess fokus på principer snarare än tekniker. Detta gör KAPAP till ett väldigt mångsidigt system som passar alla oavsett kön eller ålder och som även fungerar väl under stress. När möjligheten dök upp att få träna för grundaren av KAPAP, Avi Nardia och dessutom i min egen hemstad kunde jag inte tacka nej. Att få möjligheten att under två fullspäckade dagar med tuff träning och många skratt få utvecklas tillsammans och ta del av den breda kunskap och erfarenhet Avi besitter känns fantastiskt och något jag varmt kan rekommendera till alla som får möjligheten. Ett stort tack till Julian Jacob från KAPAP Malmö för hans stora engagemang och till alla deltagare som gjorde det till en helg jag sent skall glömma. Vi ses på mattan!”
Philip.

Hej
Jag tyckte att seminariet var mycket bra. Bra upplägg. Eftersom jag är nybörjare tyckte jag att ledaren presenterade alla rörelser o uppgifter på ett mycket bra o pedagogiskt sätt. Det var också bra att få utöva övningarna direkt på en partner. Och framförallt att man fick känna själv hur det kändes när någon annan utövade rörelsen el slagen på mig. Sen var det framför allt roligt o vi skrattade mycket
.”

Iréne.

Seminariet med Avi Nardia var jätte bra. Han är en underbar pedagogisk tränare. Jätte kul att få ta en del av hans kunskaper och erfarenheter.”

Leon.

“Great, inspiring seminar, professionally executed by Avi Nardia at Kapap Malmö. The combative techniques were taught with precision and yet keeping a light atmosphere with loads of laughs. There was a great deal of variation in the chosen techniques, as well as good scenario built-up, that left me inspired to practice even more and look for different angles to a given problem. I’m grateful for the experience and hope to repeat it one day. Many thanx to Avi Nardia and Julian for making the day such a memorable experience!”

Olga.

I’m very greatfull to have met Avi Nardia on his first visit to Sweden. He’s a really humble and easy going man who’s full of knowledge, and is outstanding in further mediate this to his students. Avi is very easy to take instructions from, because he allways has a story with it which he tells with a glimt in his eye.It’s a honor to have met him for the second time, the founder of modern Kapap. And it’s allways a pleasure to meet him.”

Sonny.

< BACK

Written by Websolve

Website:

Testimonial