info@sjalvforsvarmalmo.se

14.04.2016
KAPAP självförsvar seminarium – Sam Markey head of Kapap UK

Malmö, Sweden 160410

Kapap Malmö firade ett år i nya lokaler med ett nytt seminarium. Efter endast några veckor från Avi Nardias besök i Malmö, blev det ingen annan än Sam Markey från Kapap UK & NZ som gästade Kapap Malmö och undervisade  i självförsvar/CQB.

Ett mycket bra seminarium där eleverna fick jobba i detalj med de 5 principerna i KAPAP.

Eleverna fick även prova på  olika drillar med och utan vapen, ground fighting, mm. Där teknikerna inte håller, det gör principerna!

Feedback från några av deltagarna:

“I have met a few of the big guys in Kapap now, and what strikes me the most is their humbleness. Sam Markey is a genuin nice guy who is full of knowledge. He sits down and monitors to find out the different levels among the studendts, then he adapts the seminar to the different levels of the participants.I’m so greatfull to have met him one of the most recognized instructors in Europe.”

Sonny.

Sam är mycket metodisk, duktig på att bygga ett flöde i rörelserna. Det var bra fördjupningar på tekniker vi kände till sen tidigare. Han besitter omfattande kunskaper.”

Livio.

” Seminariumet med Sam Markey var mycket inspirerande och roligt. Jag har själv tränat KAPAP i snart 2 år och har lärt mig en hel del tekniker och “chain of attacks”. Sam tog oss tillbaka till de grundläggande principerna och lät oss utforska alla för- och nackdelar med varje moment. Han demonstrerade vikten av att hålla sig till beprövade och enkla tekniker (men onekligen effektiva) och strunta i komplicerade tekniker.

Därtill hade han gott om humor och var allmänt rolig att prata med. Jag ser gärna att Sam gästar KAPAP Malmö igen för att ta del av hans långa erfarenhet.”

Douglas.

En enormt inspirerande dag med en gigant, Sam Markey! Sam är en lugn, djup person som besitter en fantastisk kunskap och en förmåga att lära ut på ett sätt som alla kunde ta till sig. En toppendag med en toppenklubb.Stort tack till Sam som tog sig tid att komma till Sverige och ett stort tack till alla andra som gjorde det möjligt!”

Stefan J.

< BACK

Written by Websolve

Website:

Testimonial