info@sjalvforsvarmalmo.se

06.02.2017
KAPAP självförsvar seminarium – Brett Mackenzie of Viking KAPAP UK

Brett Mackenzie från Viking KAPAP UK (tidigare KAPAP NORWICH UK) kom till Sverige och Malmö för 3e gången för att undervisa i KAPAP självförsvar.Workshops brukar kännas långa dagar och det är mycket information som ska in och träningen pågår under flera timmar i sträck. Allt gick smidigt till, tack vare hans sätt att lära ut och elevernas engagemang.Nya tekniker baserade på våra fasta KAPAP principer, bra energier och en trevlig atmosfär gjorde att de långa dagarna kändes faktiskt korta. Fokus lades denna gången på försvar mot vapen och på de 5 principerna .Övning ger färdighet.

Brett Mackenzie en sann inspirationkälla 🙂

Excellence in personal self defence

Practice to learn, dont learn to practice!

Stort tack till alla deltagare!

< BACK

Written by Websolve

Website:

Testimonial