info@sjalvforsvarmalmo.se

26.04.2017
Samarbete med MKB Malmö – självförsvarskurs till boende på Augustenborg

Kapap Malmö har sedan 18e april 2017 startat ett samarbete med MKB Malmö för att öka tryggheten och säkerheten för boende på Augustenborg området. Självförsvarskursen riktar sig mot tjejer/kvinnor som bor i MKB fastigheter på området.

Syftet är att framförallt öka uppmärksamheten på sin omgivning, medvetenheten om vilka konflikter / problem kan uppstå. Förebygga och lära känna igen konflikter, men även lösningar på dessa med enkla tekniker som är baserade i grund och botten på fasta principer!

Teoretiska och praktiska kunskaper som kan rädda ditt liv!

KAPAP its not about your size, its about skills!

Kontakta gärna MKB kontoret på Augustenborg om du/ni bor  i området och är intresserad/e av undervisning i självförsvar.

https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/omraden/soder/augustenborg/

 

< BACK

Written by Websolve

Website:

Testimonial