info@sjalvforsvarmalmo.se

 

F: Hur börjar jag?

Allt du behöver göra är att fylla i ansökningsblanketten/hälsodeklarationen.
Vi kommer sedan att kontakta dig via mejl.

 

F: Vad ska jag ha på mig?
Lämpliga gymkläder rekommenderas, något slitstarkt och inte dyrt eftersom det kan gå sönder. Om du har en judo dräkt eller något liknande kommer att vara perfekt, den har utformats för detta ändamål. Men om du inte har, det går bra med shorts/byxor och t-shirt.

 

F: Jag är inte vältränad?
Vår självförsvarsträning är inte ett fyspass, men kondition, kropp kännedom och stark vilja är nyckeln. Vi gör en hel del konditions övningar där vi koncentrerar oss på grundläggande träning, funktionell styrka och uthållighet. Kom och gör ditt bästa, engagemang och kontinuitet är nyckeln och med tiden kommer det att löna sig dramatiskt. Kapap träningen är rolig! Mycket bättre än att t.ex. springa på tråkiga löpband.

 

F: Lär ni ut till barn?
För närvarande undervisar vi inte barn, men kan överväga att undervisa mogna tonåringar, med föräldrarnas kännedom och godkännande – om de har en bra attityd och är beredda på att träna regelbundet. Pga innehållet i materialet vi lär ut i KAPAP som är mer vuxen fokuserad, är den typen av träning olämplig för juniorer.

Testimonial